Τα Είδη Σε Πλαστικές Τσάντες της Ελληνικής Αγοράς

  • Andy Morta
  • B2B
Πλαστικές Τσάντες Καταστημάτων

Πλαστικές Τσάντες Καταστημάτων

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές σε σχεδιασμό και χαρακτηριστικά για τις πλαστικές τσάντες καταστημάτων, πάχος υλικού, χρώματα εκτύπωσης, κ.α. Παράγονται με ή χωρίς λαβή. Ανάλογα με την κατασκευή, οι πλαστικές σακούλες μπορούν να είναι οξο-βιοδιασπώμενες. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες είναι 100% ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΑΝΕΛΑΚΙ


Οι Πλαστικές Τσάντες τύπου T-Shirt ανταποκρίνονται σχεδόν σε όλες τις ανάγκες καταστήματων λιανικής πώλησης. Είναι ισχυρές και ανθεκτικές λόγω του υψηλού μοριακού βάρους του υλικού HDPE από το οποίο είναι κατασκευασμένες και είναι 100% ανακυκλώσιμες Λόγω του σχήματός και της λαβής τους, επιτρέπουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης για ογκώδη αντικείμενα, διότι έχουν πιέτα (gusseted) κατά μήκος των δύό πλευρών. Οι πλαστικές τσάντες τύπου φανελάκι (t-shirt) είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και εύκολες στη μεταφορά. Αν και η κύρια χρήση τους προορίζεται για σουπερ-μαρκετ, αρτοποιία, ψητοπωλεία, καταστήματα μαναβικής, κ.α. , οι πλαστικές τσάντες τύπου t-shirt, μπορoύν να μεταφέρουν σχεδόν οτιδήποτε. Είναι ευρέως διαδεμομένες σε όλο το κόσμο λόγω του ότι είναι πολύ οικονομικές και ελαφριές.

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΧΕΡΑΚΙ


Η πλαστική τσάντα πολυτελείας. Είναι αντίστοιχη με μια χάρτινη τσάντα στην εμφάνιση αλλά πολύ πιο οικονομική, πολύ πιο ανθεκτική και 100% ανακυκλώσιμη. Οι πλαστικές τσάντες με εύκαμπτο χεράκι (soft loop) χρησιμοποιούνται σε πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης, όπου ιδιαίτερο ρόλο παίζει η αισθητική εμφάνιση. Η λαβή soft loop ενισχύεται και συνδέεται με το εσωτερικό της τσάντας. Ο σχεδιασμός soft loop καθιστά άνετο το κράτημα και επιτρέπει την πλήρη εκμετάλευση του όγκου της τσάντας. Οι πλαστικές τσάντες (soft loop) με μαλακή λαβή, είναι κατασκευασμένες από ένα ισχυρό και οικονομικό υλικό υψηλής πυκνότητας, προσφέρει υψηλή αντοχή και είναι 100% αδιάβροχο.

Περισσότερα στο: http://extrabags.gr/

Thème Magazine -  Hosted by Overblog